2103310553 6932318882 Μαυρομιχάλη 7, Αθήνα h.tsiliotis@gmail.com

 


Χαράλαμπος Τσιλιώτης
Αναπ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Δρ.Ν., LLM. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο


   

O Χαράλαμπος Τσιλιώτης διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην οδό Μαυρομιχάλη 7, στο κέντρο της Αθήνας, αντιμετωπίζοντας με προθυμία, μεθοδικότητα και λογική κάθε νέα υπόθεση με ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που χρήζουν λεπτού νομικού χειρισμού.

Στόχος του γραφείου μας είναι η ανάπτυξη και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιχειρώντας ολοένα να διευρύνουμε τις γνώσεις μας, παρακολουθώντας όλες τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία, την κοινωνία και την πολιτική και παρέχοντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΓΝΩΣΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΓΝΩΣΗ

Κύρια χαρακτηριστικά του γραφείου μας αποτελούν η συνέπεια, η ασφάλεια, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα στην επιτυχή διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με πολύχρονη εμπειρία, υψηλή επιστημονική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση για τρέχοντα και νέα νομικά ζητήματα, το δικηγορικό γραφείο μας εγγυάται για την ποιότητα των νομικών υπηρεσιών που παρέχονται. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ